LPG Endermologie®

Tratamente Faciale

Tratamente Corporale

INTRODUCERE BRAND
LPG Endermologie este lider mondial in stimularea celulara naturala si este prezent in peste 110 tari din intreaga lume.
Cu o experienta de peste 30 de ani si pe baza unor cercetari stiintifice, LPG a creat endermologie®️: singura tehnica non-invaziva de stimulare mecanica a pielii care reactiveaza metabolismul celular natural.
Spre deosebire de o multime de tehnici disponibile pe piata, LPG endermologia ofera o alternativa 100% naturala: stimularea mecanica a activitatii celulare latente in pielea noastra, pentru a lupta impotriva tuturor problemelor estetice ale pielii (riduri, piele lasata, grasimi rezistente localizate, aspectul de celulita si multe altele).

LPG - INOVAȚIE TEHNOLOGICĂ RENUMITĂ
De peste 30 de ani, LPG®️ lupta pentru frumusetea naturala, punandu-si dispozitivele de ultima generatie la dispozitia barbatilor si femeilor constienti de frumusete, dar exigenti cand vine vorba de sanatatea lor.
Intre cosmetologia limitata prin actiunea sa superficiala si interventia agresiva, adesea incomoda si predispusa la efecte secundare, intre prea „putin” si prea „mult”, exista o a treia varianta, un adevarat ajutor pentru incetinirea activitatii noastre celulare: endermologia®️.
A face endermologie®️ e o parte din stilul de viata.
Inseamna a alege un stil de viata inteligent, responsabil, sanatos, menit sa va pastreze corpul si fata la distanta de ravagiile timpului.
Spre deosebire de o multime de tehnici disponibile pe piata, endermologia LPG®️ ofera o alternativa 100% naturala: stimularea activitatii celulare latente in pielea noastra, pentru a lupta impotriva tuturor manifestarilor inestetice (riduri, piele lasata, grasimi rezistente localizate, aspect de celulita si multe altele).
Stimularea mecanica a celulelor, numita endermologie®️, reactiveaza astfel trezirea lor in mod natural si nedureros.
- Peste 30 de ani de expertiza
- 145 de studii stiintifice
- LPG Systems a fost creat in 1986, in Franta
- Prezent in 110 tari
- Peste 75.000 de saloane si clinici partenere
- 60 milioane de tratamente efectuate


DESCRIEREA APARATULUI
Aparatul Cellu M6 Alliance Premium reprezinta o sinergie a tehnologiilor brevetate pentru mobilizarea multidimensionala si optimizata a tesuturilor si dispune de setari ultra precise, datorita senzorului ASI (Alliance Skin Identity) integrat pentru un tratament personalizat si eficient, perfect adaptat tuturor tipurilor de piele.
Dispune de doua manipole de lucru brevetate, unul pentru endermologia corporala si unul pentru cea faciala.
Dispozitiv mobil pentru o mai mare flexibilitate organizationala.
Aparatul ofera o interfata didactica pentru o usoara manevrabilitate si posibilitati infinite de a crea protocoale instantanee personalizate.



AVANTAJELE APARATULUI
• Tehnica 100% naturala, non invaziva, non agresiva
• Rezultate remarcabile de la prima sedinta
• Tratamente personalizate intelligent pentru a se potrivi fiecarui client
Endermologia este rezultatul exclusiv al tehnicilor patentate LPG: are la baza stimularea mecanica si are loc la suprafata pielii, pentru a intensifica activitatea celulara latenta. Mizati pe tehnici non-invazive, cu o eficienta dovedita prin intermediul a peste 145 de studii stiintifice.
Datorita capetelor specifice de tratament, garanteaza o mobilizare tisulara regulata, precisa si fara durere, chiar si pe zonele greu de atins, imposibil de tratat manual.
> TRATAMENT NATURAL AL TESUTULUI MUSCULAR, CUTANAT SI SUB-CUTANAT
> STARE DE BINE IMEDIATA SI DE LUNGA DURATA
> FARA EFECTE SECUNDARE, FARA DISTRUGEREA PIELII
Gama larga de capete de tratament si protocoale existente care confera tehnologiei LPG o posibilitate foarte mare de aplicatii.
> SANATATE
> SPORT & PERFORMANTA



TEHNOLOGIE - CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Actiune simultana tripla intr-un singur tratament.
Sinergia dintre 2 tehnologii certificate stiintific, reactiveaza eliminarea tesutului adipos si imbunatateste calitatea pielii in acelasi timp, iar tratamentul personalizat realizeaza simultan slabire si anti-aging.
Noul ''Alliance Skin Identity Senzor'' permite adaptarea precisa a stimularii la nevoile specifice ale fiecarei identitati a pielii. Intensitatea tratamentului este optimizata in functie de tipul de tesut al fiecarei persoane. (tesut subtire, tesut dens sau tesut fibros)
Rezultate vizibile dupa a treia sedinta:
- elimina cu +70% depozitile de tesut adipos localizat
- reducerea circumferinta taliei cu pana la 5,2 cm
- diminueaza cu 67% aspectul de coaja de portocala si ofera mai multa fermitate pielii, cu pana la 71%.

Fitness pentru pielea ta. Combinand aspiratia si velocitatea flaps-urilor dinamice motorizate, manipolul LPG®️ brevetat ofera o adevarata stare de bine pentru piele. Tratamentul stimuleaza fibroblastii sa produca din nou colagenul endogen, elastina si acidul hialuronic.
Rezultate vizibile dupa prima sesiune:
- +80% acid hialuronic
- Umplerea ridurilor si a liniilor de expresie: 87%
- fermitate pentru conturul ochilor 70%
- luminozitate x2.