Guinot Institut Paris

Tratamente Faciale Și Corporale

ETICA ÎN FRUMUSETE
În calitate de companie ecologică, Guinot se angajează să protejeze mediul cu metodele sale de formulare și producție, dar și prin alegerea ingredientelor active și a ambalajelor:

- Activitățile din formule sunt alese pentru a fi ecologice, inclusiv prin utilizarea plantelor regenerabile, deoarece Guinot este conștient de cât de vulnerabil este mediul și se angajează să îl protejeze.
- Pentru a îmbunătăți compatibilitatea pielii, formulele sunt fără parabeni și activitățile sunt luate de la plante fără OMG.
- Companiile de specialitate tratează apele uzate și produsele pentru a respecta reglementările de mediu.


FRUMUSEȚE PROFESIONALĂ ÎNTR-UN LOC PROFESIONAL
Cu 40 de ani de experiență în industria frumuseții, Guinot a putut observa cum un tratament de înfrumusețare de o oră în salon este incomparabil mai eficient decât simpla aplicare a unei creme sau ser.
Acesta este motivul pentru care Guinot și-a încredințat metodele de tratament exclusiv terapeuților de frumusețe din cadrul rețelei sale selecte de institute de înfrumusețare.
Terapeuții de frumusețe încep fiecare tratament Guinot cu o consultație personalizată pentru a determina ce este potrivit pentru tipul și obiectivele pacientului.
Produsele de îngrijire ale pielii sunt hotărâte să utilizeze același proces de consultare și prescripție medicală.
Într-adevăr, chiar și cele mai bune produse funcționează doar dacă sunt alese pentru că sunt potrivite pentru tipul de piele al unui pacient, mai degrabă decât pentru că au un ambalaj destul de bun, un miros frumos, o textură minunată sau un marketing excelent.