Tratamente Corporale

Multe dintre noi credem că nu avem corpul potrivit și încercăm să apelăm la diferite metode prin care să îl transformăm.

Noi vă recomandăm să încercați tratamentele noastre corporale de ultimă generație care vă relaxează și vă stimulează corpul totodată pentru rezultate optime.

GUINOT TechniSpa

Slăbire și Anticelulităaflați mai multe ->

45 minute

Fermitateaflați mai multe ->

45 minute

Picioare Ușoareaflați mai multe ->

30 minute


LPG Alliance M6

Personalizat ( între 1 și 8 zone )200 RON / ședință

Elimină celulita, redă fermitate pielii, elimină grăsimea în exces, subțiază talia, șoldurile, brațele, coapsele, gambele și genunchii, elimină senzația de picioare grele, obosite, activează circulația sangvină și limfatică ( 40 minute )

Relaxare130 RON / ședință

Elibereaza zonele cu tensiune musculara, elimina stresul si aduce o senzatie profunda de relaxare. Perfect pentru echilibrul corp-minte ( 30 minute )
Abonamente
6 ședințe - 660 RON
12 ședințe - 1080 RON

Drenaj limfatic130 RON / ședință

Dacă ții o cură de slăbire sau de detoxifiere, îți recomandăm acest tip de masaj – drenajul limfatic curăță organismul și micșorează circumferința. Poți încerca această terapie indiferent dacă îți dorești sau nu să slăbești, fiind recunoscută pentru numeroasele sale beneficii ( 30 minute )
Abonamente
6 ședințe - 660 RON
12 ședințe - 1080 RON

Endermopunctură200 RON / ședință

Un tratament exceptional care stimuleaza simultan adipocitele (celulele de slabire), fibroblastele (celulele de intinerire) si mediul lor pentru o eficientă maxima. Remodelati corpul si indepartati celulita ( 50 minute )


Clasic

Ultratone ( biostimulare )80 RON / ședință

Programele fiziosecventiale Ultratone va ofera o stimulare unica, identica cu cea produsa in cadrul rezultatului fizic ( 45 minute )

Abonamente
6 ședințe - 408 RON ( 480 RON - 15% )
12 ședințe - 768 RON ( 960 RON - 20% )

Împachetări Calde Parafangoaflați mai multe ->

120 minute

FastSlim30 RON / ședință

Program inserat in aparatul de electrostimulare si este folosit pentru obtinerea efectelor rapide in lupta cu arderea grasimilor ( 17 minute )

Termocuvertă100 RON / ședință

Noua tehnica de eliminare a lichidelor din tesut, realizandu-se astfel o mai buna circulatie sangvina la nivelul dermei, o activitate imbunatatita la nivel celular, scaderea in greutate si eliminarea celulitei. Procedeul este o alternativa la sauna si este recomandat persoanelor care nu suporta temperatura ridicata din sauna clasica ( 45 minute )

Abonamente
6 ședințe - 510 RON ( 600 RON - 15% )
12 ședințe - 960 RON ( 1200 RON - 20% )